Aangenaam, mijn naam is Bert Kool

Het filmen is als hobby ontstaan. In de loop der tijd heb ik zo veel trouwfilms mogen maken, dat het tijd werd om dit professioneel op te pakken. Het filmen als videograaf van een bruiloft is ook voor mij een feestje. En ook al ben ik nu professioneel aan het werk, heb ik het toch betaalbaar voor je weten te houden.

Bert in actie

Reviews Jouwtrouwfilm.nl

Heel bijzonder om alles van onze trouwdag op film te hebben. Vanaf de kapper tot het grote feest in de kleine uurtjes. Heel mooi gefilmd en we hebben geen moment echt in de gaten gehad dat we gefilmd werden. Alle momenten zijn door videograaf Bert Kool vastgelegd zodat we nog jaren op deze geweldige dag kunnen terugkijken!


Dennis en Daphne

Nadat wij de offerte hadden geaccepteerd nam Bert al snel contact met ons op om alle details door te nemen. Bert was een prettige aanwezigheid tijdens de dag zelf en heeft ons een mooie herinnering gegeven in de vorm van uren videomateriaal van deze unieke dag!


Ina en Sander, Holten

Bert is een fijne ongedwongen professional. Dat zorgt ervoor dat zelfs het filmen niet ongemakkelijk wordt. Op veel momenten hadden wij er niet eens erg in dat bepaalde dingen gefilmd zijn. Wij hebben Bert er in ieder geval graag onze dag bij gehad.
Het resultaat was trouwens ook fantastisch.
Zeker aan te bevelen als videograaf…..
👍🏻


Willem en Suzan, Deventer

Jouw review hier? Vraag een offerte aan bij Bert en word één van de vele tevreden klanten van Jouwtrouwfilm.nl!

Omgeving Deventer en Zutphen

Wist je trouwens dat Bert woont en werkt in de regio Zutphen/Deventer? Dat maakt het wel zo herkenbaar en vertrouwd. Bert komt daarom graag persoonlijk kennis maken, wel zo gemakkelijk! Dankzij dit persoonlijke contact verloopt het filmen tijdens jullie unieke dag een stuk makkelijker omdat alle details al zijn doorgenomen met elkaar!