Wat kost een trouwfilm?

Jouwtrouwfilm.nl houdt het graag overzichtelijk. Daarom werken wij niet met ingewikkelde pakketten. Per uur aanwezig wordt een vast tarief van 50 euro ex. btw gerekend. Dit tarief is inclusief montage (montage is vaak 2x zo veel uren dan het filmen zelf)!

Voorbeeld : van 8.00 tot 16.00 uur filmen is 8 x 50 = 400 euro excl. btw. Daar komen wel eventuele reiskosten boven op en we hanteren een minimum van 4 uur.

Wat mag je hiervoor verwachten?

Minimaal 2 maanden van te voren maakt Bert een afspraak met het aanstaande bruidspaar. Dan wordt de dag doorgenomen, muziek bepaald en eventuele andere bijzonderheden besproken. Bert neemt kort daarna contact op met de door jullie gekozen fotograaf om de werkwijze te bespreken en goede afspraken te maken.

Op de heugelijke dag zelf komt Bert netjes gekleed op het afgesproken tijdstip naar jullie toe. Vanaf dat moment is hij onopvallend aanwezig en gaat jullie mooie momenten vastleggen op film.

De film wordt gemonteerd en jullie ontvangen een “korte” gemonteerde versie van ca. 25-30 minuten en een “lange” versie. Eventuele wensen/opmerkingen worden verwerkt en het geheel wordt op een USB-stick geplaatst.

Vul onderstaande formulier in en Bert neemt zo snel mogelijk contact met jullie op: